جهان

تطهیر تروریست‌های نیابتی طالبان در رسانه‌های رژیم ایران!

– روزنامه جمهوری اسلامی ایران درسرمقاله خود با عنوان«تطهیر تروریست‌های نیابتی!» این گونه آورده است:

این روزها مهم‌ترین موضوع سیاسی-امنیتی منطقه‌ای که ایران در آن قرار دارد، تاخت‌وتاز گروه تروریستی طالبان در افغانستان و تصرف شهرها و ولایت‌های متعدد در آن کشور است. فضای مجازی پر است از فیلم‌هائی که تهدیدهای فرماندهان شبه‌نظامیان طالبان نسبت به هرکس که به این گروه تروریستی نپیوندد را به نمایش می‌گذارند و حتی بعضی از آنها مشخصاً با نام بردن از تهران و مشهد و تایباد، اعلام می‌کنند ما این شهرها را هم به تصرف خود درخواهیم آورد و ساختمان‌هایشان را بر سر ایرانیان ویران خواهیم کرد. همین فیلم‌‌ها بعضی از مفتیان گروه تروریستی طالبان را نشان می‌دهند که با صراحت می‌گویند کسانی که تسلیم ما نشوند و در جنگ کشته شوند یا به اسارت درآیند، اموالشان متعلق به ما و نوامیسشان ملک ما خواهند بود و می‌توانیم آنها را بفروشیم و یا بدون عقد با آنها همبستر شویم. جنایات این روزهای تروریست‌های طالبان در شمال افغانستان بقدری اوج گرفته که تلویزیون جمهوری اسلامی ایران نیز صحنه‌هائی از ساختمان‌های دولتی ویران شده توسط این تروریست‌‌ها در شهرهای سقوط کرده شمال افغانستان را نشان داد و از آواره شدن هزاران خانواده و پناه بردنشان به شهرهای دیگر گزارش پخش کرد.
درست در همین شرایط، بعضی رسانه‌‌ها و افراد منتسب به حاکمیت در ایران درصدد تطهیر گروه تروریستی طالبان برآمدند و نوشتند: «طالبانِ امروز، با طالبانی که سر می‌بُرید تفاوت‌هائی کرده. در پیشروی‌های آنها خبری از جنایت‌های هولناک شبیه داعش نیست، خبری از قتل‌عام غیرنظامیان نیست. طالبان حتی اعلام کرده کاری با شیعیان هم ندارد».
این ادعای عجیب که با واقعیت‌های میدانی بشدت متفاوت است، معلوم نیست با چه هدفی مطرح شده است. علاوه بر جنایاتی که این روزها گروه تروریستی طالبان در شمال افغانستان مرتکب می‌شود و فیلم‌های آنها در فضای مجازی قابل مشاهده است، کشتار بیش از یکصد دانش‌آموز دختر مدرسه سیدالشهدای غرب کابل در اردیبهشت‌ماه همین امسال از تازه‌ترین جنایات طالبان است کمااینکه مشابه این جنایت را این گروه تروریستی در هرات و بهسود و تعدادی دیگر از شهرهای افغانستان در طول دو ماه گذشته مرتکب شده و ده‌ها نفر دیگر را نیز به شهادت رسانده است. رهبران شیعه افغانستان ازجمله کریم خلیلی با صراحت از گروه تروریستی طالبان به عنوان قتل‌عام‌کنندگان مردم ازجمله شیعیان نام بردند و خواستار بسیج مردمی برای مقابله با این جنایتکاران شدند. در شمال افغانستان نیز سه نفر از رهبران شیعه و سنی پیمان وحدت بستند و وارد کارزار علیه گروه تروریستی طالبان شدند. فرماندار مزارشریف خانم «سلیمه مزاری» که تحصیل‌کرده ایران است فرماندهی جنگ علیه طالبان را برعهده گرفته و گفته تا جان دارم با تروریست‌های طالبان می‌جنگم و اگر دیدید به دست آنها اسیر شدم تیربارانم کنید.
آیا اینهمه شواهد میدانی کافی نیست که بدانیم طالبان هنوز هم یک گروه تروریستی است و دست از جنایت برنداشته؟ اصولاً گروهی که با طرح و پول آمریکا تأسیس شده و هدف آمریکا طبق گفته هیلاری کلینتون وزیر خارجه اسبق آن کشور از تأسیس این گروه ایجاد ناامنی در منطقه و مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی ایران بوده، آیا امکان دارد تغییر ماهیت بدهد و به یک گروه سیاسی که فقط درصدد به دست گرفتن حاکمیت در افغانستان است تبدیل شود؟! گروه تروریستی طالبان، دست‌نشانده آمریکاست و به نیابت از آمریکا در افغانستان عمل می‌کند. تازه‌ترین گزارش‌ها از خود منابع غربی نیز نشان می‌دهند شورش این روزهای طالبان در افغانستان علیه دولت مستقر و قانونی این کشور براساس نقشه مشترک این گروه تروریستی با قدرت‌های خارجی صورت می‌گیرد. با اینحال، چگونه می‌توان مدعی شد که طالبانِ امروز با طالبانِ دیروز متفاوت است؟ آیا این ادعا، نوعی تلاش برای تطهیر تروریست‌های نیابتی که به دستور بیگانگان و با هدف تأمین خواسته‌های آنان در منطقه مرتکب جنایت می‌شوند نیست؟! حتی اگر هیچ جنایتی هم واقع نشود، اصل این شورش که گروه تروریستی طالبان در افغانستان علیه دولت قانونی این کشور به راه انداخته، یک جنایت است. با اینحال، چگونه می‌توان این گروه تروریستی را تطهیر کرد به‌ویژه آنکه طالبان یک تفکر تروریستی است که با داعش دارای آبشخور مشترک است.

متأسفانه در ایران هنوز واکنش قابل توجهی از ناحیه مسئولین در برابر جنایات طالبان در افغانستان مشاهده نشده در حالی که ناامنی افغانستان قطعاً امنیت ایران را نیز تهدید می‌کند. مسئولان کشورمان در مورد طالبان مرتکب اشتباهی شده و با نمایندگان این گروه تروریستی به عنوان یک گروه سیاسی در تهران مذاکره کردند. با توجه به جنایات زیادی که طالبان در ماه‌های پس از این مذاکره مرتکب شده‌اند، اکنون زمان مناسبی برای جبران این اشتباه است و این انتظار از مسئولان جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که جنایات گروه تروریستی طالبان را محکوم نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا