در سال ۲۰۲۱، ۱۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان تحت تاثیر سیل، طوفان و خشکسالی قرار گرفتند. تخمین زده می شود که بلایا تا سال ۲۰۵۰ به اقتصاد جهان ۵.۶ تریلیون دلار آسیب برساند.
گزارش شده است که خطر آب ناشی از سیل، خشکسالی و طوفان می تواند تا سال ۲۰۵۰ ۵.۶ تریلیون دلار برای اقتصاد جهانی هزینه داشته باشد.
شرکت مشاوره مهندسی و محیط زیست استرالیا GHD گزارشی با عنوان “آکوانومیکس” در مورد اقتصاد ریسک آب منتشر کرده است.
در این گزارش آمده است که بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۵۰، ۵.۶ تریلیون دلار در اقتصاد جهانی به دلیل خطر آب ناشی از سیل، خشکسالی و طوفان از دست خواهد رفت.
این گزارش با اشاره به اینکه جوامع در سراسر جهان از هم اکنون تأثیر رویدادهای آب و هوایی فزاینده را احساس می کنند، بر اهمیت اقدام برای محافظت از این جوامع تأکید کرد.
در این گزارش آمده است که بخش آب این فرصت را دارد که این تغییر را رهبری کند و خاطرنشان شد که نیاز به سرمایه گذاری، نوآوری و مدیریت یکپارچه آب بیشتر است.
در این گزارش که آب برای سلامت اقلیم، اکوسیستم ها، فرهنگ ها، جوامع و معیشت ضروری است، تصریح شده است که تشدید بحران اقلیمی باعث بروز حوادث شدید آبی و افزایش آسیب، اختلال و خسارات به جوامع می شود.
در این گزارش آمده است که تنها در سال ۲۰۲۱، ۱۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان تحت تاثیر سیل، طوفان و خشکسالی قرار گرفتند.
این گزارش با اشاره به اینکه تأثیر اجتماعی بلایای مرتبط با آب بر مردم و جوامع میتواند بهویژه برای فقیرترین و آسیبپذیرترین اقشار جمعیت قابل توجه باشد، بیان میکند که میزان قرار گرفتن در معرض و آسیبپذیری در برابر این بلایا میتواند بین کشورها بسته به مکان و مکان بسیار متفاوت باشد. درآمد.
این گزارش با اشاره به اینکه خطر آب به طور نابرابر در سراسر جهان پخش می شود، خاطرنشان کرد که تلفات بسته به کشور و حتی منطقه متفاوت است، بسته به عواملی مانند وضعیت زیرساخت های موجود منطقه، ویژگی های جغرافیایی و اقلیمی محلی، صنایع غالب، سیستم های پیشگیری محلی، و سیاست های فعلی دولت
منبع: آژانس خبری بینالمللی کوکچه