افغانستان
درخواست تفنگداران نیروی دریایی آمریکا برای کمک به متحدان افغان
شماری از نیروهای دریایی آمریکا در اولین نشست استماعیه پیرامون خروج ایالات متحده از افغانستان خواستار رسیدگی به وضعیت متحدان خود در افغانستان شدند.

این نشست روز گذشته پس از تلاشهای مکرر قانونگذاران جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا برگزار شد.
نیروها و کهنهسربازان جنگ افغانستان روز گذشته در این نشست روایت دلخراش خود از خروج بینظم و مرگبار آمریکا از طولانیترین جنگ خود را بیان کردند.
این افراد از کنگره خواستند تا با صدها هزار متحد افغان که در کنار نیروهای آمریکایی کار کردهاند و اکنون در افغانستان و آمریکا در بیسرنوشتی قرار دارند همکاری شود.
به باور این افراد، سرنگون شدن کابل به معنای ناکامی آمریکا بوده و روسای جمهور آمریکا مقصران این سرنگونی هستند.
این در حالی است که پیشتر سربازرس سیگار نیز گفته بود که اقدامات دولت جو بایدن و دونالد ترامپ نقش کلیدی در سرنگونی نظام جمهوریت، حکومت و ارتش افغانستان داشت.