رهبر کره شمالی برای فروش اسلحه به ملاقات پوتین میرود
نیویورک تایمز به نقل از مقامهای کاخ سفید گزارش داده که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی برای فروش سلاح به مسکو، عازم روسیه خواهد شد.

مسؤولان در کاخ ریاست جمهوری آمریکا روز دوشنبه، ۴ سپتامبر گفتهاند که رهبر کره شمالی به همین منظور با ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه که کشورش با اوکراین در جنگ است، دیدار خواهد کرد.
آدرین واتسون، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا به روزنامهای نیویورک تایمز گفته است: « همانطور که ما قبلا اعلام کردیم، مذاکرات برای تامین تسلیحات روسیه در حال انجام است.»
جان کربی، سخنگوی ارشد شورای امنیت ملی کاخ سفید چهاشنبه گذشته از پیشرفت سریع مذاکرات تسلیحاتی میان کره شمالی و مسکو نگرانی کرده و از کروه شمالی خواسته بود که فوراً این گفتگوها را متوقف کنند.
لیندا توماس گریفلند، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل با ابراز نگرانی از فروش احتمالی سلاح به مسکو، افزوده که این سلاحها علیه اوکراین استفاده خواهد شد.
نیویورک تایمز افزوده است که احتمال میرود کیم جون اون در ماه جاری به دیدار پوتین برود.
در اواخر سال گذشته نیز آمریکا اعلام کرده بود که گروه شبهنظامی واگنر از کره شمالی سلاحهای مثل گلولهای توپخانه و موشک خریده است.
کاخ ریاست جمهوری کرملین تا اکنون در باره سفر قریبالوقوع رهبر کره شمالی به مسکو چیزی نگفته است.