
جوتا اورپیلین، کمیشنر اتحادیه اروپا برای مشارکتهای بین المللی روزشنبه، بیستودوم میزان با نشر در صفحه ایکس گفته که این کمکها در بخش ارایه خدمات ضروری بهداشتی برای شهروندان آسیبپذیر افغانستان به مصرف خواهد رسید.
گفتنی است که تصمیم آزاد سازی ۳۰ میلیون یورو برای افغانستان در نشست سالانه صندوق جهانی پول و بانک جهانی اتخاذ شده است.
ازسویهم اتحادیه اروپا و بانک جهانی به گونهی مشترک ریاست گروه هماهنگی افغانستان را بر عهده دارد.
پیش از این نیز اتحادیه اروپا از کمک سهونیم میلیون یورو برای رفع فوری نیازهای آسیبدیدگان زلزله در ولایت هرات خبر داده بود.
زمین لرزه به بزرگی ۶.۳ درجه ریشتر روزشنبه، هفتهگذشته ولایت هرات را تکان داد که منجر کشته و جان باختن هزاران تن و خسارات هنگفت مالی شد.
در همین حال براساس گزارشها بیشترین آمار قربانیان این رویداد طبیعی زنان و کودکان هستند و به کمکهای فوری از جمله بخش سلامت و بهداشت نیاز دارند.
این در حالی است که شماری بزرگی از مناطق دور دست در کشور هنوزهم به امکانات صحی بهداشتی دسترسی ندارند.