
وزارت مهاجرین و عودت کنندگان امارت اسلامی اعلام کرده که ۱۸۷ مهاجر افغانستان پس از اخراج اجباری از پاکستان دوباره به کشور برگشتهاند.
این وزارت روزدوشنبه، دوم دلو با خبرنامهای گفته که این افراد روزگذشته اخراج و از طریق مرز «تورخم» وارد کشور شدهاند.
به گفته این وزارت مهاجرین یاد شده پس از ثبت در ریاست مهاجرین جهت کمک به دفاتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد، سازمان جهانی خوراک و سازمان بین المللی مهاجرت معرفی شدند.
پیش از این نیز وزارت مهاجرین و عودت کنندگان امارت اسلامی از برگشت ۵۰۳ تن مهاجرین اهل افغانستان به تاریخ (۲۷ و ۲۹) جدی به کشور خبر داده بود.
این در حالی است که در ماههای گذشته قوانین سختگیرانه پاکستان مبنی بر اخراج اجباری مهاجران افغانستان افزایش یافته است.
ازسویهم عبدالجبار تخاری، قنسول امارت اسلامی در ایالت سند پاکستان به تازهگی اعلام کرده که در بیش از یک سال گذشته ۳۲۰۰ افغان از زندانهای ایالت سند پاکستان آزاد و به افغانستان بازگشتهاند.
این در حالی است که شماریهای ازنهادهای حقوق بشر و سازمان ملل از روند اخراج اجباری مهاجران از پاکستان انتقاد و از وضعیت آنان در افغانستان ابراز نگرانی کردهاند.