
طبق گزارش نیویورک تایمز، پلیس فدرال آمریکا روز شنبه هفته جاری در بیانیهای اعلام کرده است که بقایای جسد سیدنی میزل «[در قندهار، ولایتی در جنوب افغانستان] بازیابی شده و به خانوادهاش بازگردانده شده است.»
این امدادگر و آموزگار ۵۰ ساله امریکایی که در دانشگاه قندهار زبان انگلیسی، گلدوزی و خیاطی تدریس میکرد و همزمان در یک سازمان امدادرسان نیز کار میکرد در سال ۲۰۰۸ توسط افراد مسلح به همراه محمد هادی، رانندهاش در قندهار ربوده و ناپدید شد.
پولیس فدرال امریکا (افبیآی) گفته است که خانم میزل احتمالا در سال ۲۰۰۸ کشته و در نزدیکی قندهار دفن شده است. گزارش کالبد شکافی نیز حاکی است که این امدادگر امریکایی از ناحیهی سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و جمجمه وی نیز له شده است.
گفتنی است که پیش از این وزارت خارجه امریکا برای هرگونه اطلاعات در مورد این پروندهی آدمربایی ۵ میلیون دالر جایزه تعیین کرده بود.
نیویارک تایمز گزارش داده که ربودهشدن سیدنی میزل به یکی از قدیمیترین پروندههای آدمربایی در امریکا تبدیل شده بود تبدیل شده بود که با یافتن بقایای جسد سیدنی میزل رسما به پایان رسید.
انگیزهی قتل او و عاملان آن تاکنون مشخص نشده است. امارت اسلامی نیز تاکنون در این مورد چیزی نگفته است.