جهان

آمریکا پیشنهاد اسرائیل برای پایان دادن جنگ در غزه را اعلام کرد

جوبایدن، رییس جمهوری آمریکا، طرح پیشنهادی اسرائیل برای پایان دادن جنگ در غزه را تشریح و تاکید کرد که زمان پایان دادن به این جنگ فرارسیده است.

آقای بایدن طرح پیشنهادی اسرائیل روز گذشته هنگام سخنرانی در کاخ سفید اعلام کرد و از حماس خواست که آن را بپذیرد.

او گفت این طرح شامل سه مرحله است که توسط مقامات اسرائیل تایید شده و نخستین شرط آن آتش‌بس شش هفته‌ای و آزادی گروگان‌ها در بدل زندانیان فلسطین خواهد بود.

به گفته‌ی بایدن، اسرائیل از مناطق پرنفوس غزه عقب نشینی خواهد کرد و ارسال کمک‌ها تشدید می‌یابد.

رییس جمهوری آمریکا تاکید کرد که حماس دیگر قادر به انجام حملات مشابه اکتوبر سال گذشته نخواهد بود. او گفت که با آزادی تمام گروگان‌ها آتش‌بس شش هفته‌ای دایمی خواهد شد.

بایدن افزود: «ماه‌ها است که مردم خواهان آتش‌بس هستند و اکنون زمان آن رسیده است که صدای خود را بلند کرده و از حماس بخواهند که پای میز مذاکره بیاید و با این توافق موافقت کند.»

حماس تاکتون در واکنش به این پیشنهاد چیزی نگفته است.

 

دکمه بازگشت به بالا