افغانستانحقوق بشر

۱۱ تن در ولایت قندهار شلاق زده شدند

دادگاه عالی حکومت سرپرست اعلام کرده که ۱۱ تن را در ولسوالی «سپین بولدک» ولایت قندهار در ملاء عام شلاق زده اند.

در خبرنامه‌ی دادگاه عالی حکومت سرپرست آمده است که این حکم روز(چهارشنبه،۲۳جوزا) بر اساس فیصله محکمه کیفری ولسوالی سپین‌بولدک ولایت قندهار اجرا شده است.

در خبرنامه‌ی آمده است که این افراد به اتهام‌های «سرقت، روابط خارج از ازدواج» با ضرب ۲۵ تا ۳۰ شلاق مجازات شدند.

به گفته دادگاه عالی حکومت سرپرست دو نفر را به یک سال حبس تعزیری و ۲۵ ضربه شلاق، سه نفر را به یک سال حبس تعزیری و ۳۰ ضربه شلاق، چهار نفر را به دو سال حبس تعزیری و ۲۵ ضربه شلاق و دو نفر دیگر را به سه سال حبس تعزیری و ۳۰ ضربه شلاق محکوم کرده است.

روزگذشته نیز ستره محکمه حکومت سرپرست تایید کرده که طی سه روزگذشته ۱۵ تن را در ولایت‌های سرپل،قندهار و پکتیا در محضر عام شلاق زده‌اند.

بر اساس آمار‌ها تنها در ۱۰ روز گذشته نزدیک به ۱۰۰ تن در ولایت‌های مختلف در محضر عام مجازات شدند.

این در حالی است که نهاد‌های حقوق بشری از جمله دیدبان حقوق بشر، عفو بین الملل و ملل متحد مجازات افراد در ملاء عام را نکوهش کرده ‌اند.

 


بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

دکمه بازگشت به بالا