جهان

تداوم جنگ ویرانگر در فلسطین؛ بیشتر از ۲۱ هزار کودک ناپدید شده‌اند

بنابر گزارش‌های منتشر شده، پس از گذشت ۲۶۱ روز از آغاز جنگ ویرانگر در نوار غزه، وضعیت انسانی در این منطقه به شدت وخیم و نگران کننده است.

سازمان‌های بین‌المللی هشدار می‌دهند که تعداد کشته‌ها و ناپدیدشدگان در میان کودکان فلسطینی بسیار زیاد است.

سازمان نجات کودکان بریتانیا اعلام کرده که علاوه بر کشته شدن ده‌ها هزار کودک، بیش از ۲۱ هزار کودک دیگر نیز در این جنگ خانمان‌سوز ناپدید شده‌اند.

همچنین صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل گزارش داده که هزاران کودک احتمالا زیر آوار گیر افتاده‌اند. این آمار دلخراش نشان از فاجعه بزرگ انسانی در غزه دارد.

جوزپ بورل، مقام ارشد اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی، شرایط را بسیار نگران‌کننده توصیف کرده و خواستار آتش‌بس فوری شده است.

او هشدار داده که خطر گسترش جنگ از غزه به لبنان روز به روز افزایش می‌یابد. بورل تاکید کرده که ارائه کمک‌های بشردوستانه در غزه تقریبا محال شده و زیرساخت‌ها و جاده‌ها در این منطقه کاملا نابود شده‌اند.


بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

دکمه بازگشت به بالا