جهان

امریکا درحال فراهم کردن کمک‌های اضطراری به سیل‌زدگان است

کرن دکر، کاردار سفارت امریکا برای افغانستان با آسیب‌دیدگان سیل‌های اخیر در ننگرهار، لغمان و پنجشیر ابراز همدردی کرده و گفته است که کشورش درحال فراهم کردن کمک‌های اضطراری به سیل‌زدگان است.

کاردار سفارت امریکا برای افغانستان روز (چهارشنبه، ۲۷سرطان) در شبکه اجتماعی اکس نوشته که وضعیت را تحت نظارت دارد و در حال بسیج کمک‌ها برای نیازمندان است.

خانم دکر نگاشته، “ما وضعیت را نظارت می‌کنیم و کمک‌های اضطراری از جمله غذا، آب و دیگر نیازهای ضروری را برای حمایت از نیازمندان بسیج می‌کنیم.”

در همین‌حال، سفیر جاپان در افغانستان نیز با ابراز همدردی با سیل‌زدگان اخیر در کشور گفت کشورش وضعیت را زیر نظر دارد و درکنار مردم افغانستان خواهد بود.

تاکایوشی کورومیا گفت:«از طوفان‌های شدید و سیلاب‌های ویرانگر اخیر در ننگرهار، کنر، لغمان، پنجشیر و کاپیسا به شدت اندوهگین شدم. به کسانی که جان خود را از دست دادند ابراز تاسف و به خانواده‌های‌شان ابراز تسلیت می‌کنم.»

کمشنری عالی پناهندگان سازمان ملل نیز گفته که درپی جاری شدن سیل‌های اخیر در ولایت‌های ننگرهار، لغمان و کنر ۷۲۷ خانواده آسیب‌دیده‌اند.

ریاست اطلاعات و فرهنگ ننگرهار روز (چهارشنبه، ۲۷سرطان) اخرین آرقام قربانیان را منتشر کرد و گفت که طوفان و سیلاب اخیر در این ولایت جان 45 تن را گرفت و 350 تن دیگر زخم برداشتند.

ولایات لغمان، کنر، پنجشیر، و بدخشان نیز شاهد سیلاب بوده‌است. بر اثر سیلاب، پنج نفر در کنر و دو نفر در کاپیسا جان باخته‌اند.

 


بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

دکمه بازگشت به بالا