درحالیکه با پیشرفت چشمگیر هوش مصنوعی و واردشدن آن در انواع حیطههای مختلف کاری انسانها، نگرانیهایی را به وجود آورده است به تازگی یک مکتب خصوصی در لندن صنف آموزشی را برای دانشآموزان بدون استاد و با استفاده از هوش مصنوعی افتتاح کرد.
کالج دیوید گیم، یک مکتب خصوصی در لندن، است که دوره جدید بدون معلم خود را برای ۲۰ دانشآموز در ماه سپتامبر آغاز میکند.
این تکنولوژی اجازه یادگیری دقیق و سفارشی را میدهد در حالی که منتقدان استدلال میکنند که آموزش هوشمصنوعی منجر به “آیندهای بیروح و تاریک” خواهد شد.
بر بنیاد گزارش ها دانشآموزان با استفاده از ترکیبی از سیستمعاملهای هوشمصنوعی در کامپیوترها و هدستهای واقعیت مجازی یاد خواهند گرفت.
با این حال پلتفرمها یاد میگیرند که دانشآموز در چه چیزی برتری دارد و چه چیزی به کمک بیشتری نیاز دارد و سپس برنامههای درس خود را برای این ترم تطبیق میدهند.
آنچه در این صنف آموزشی بدون استاد است موضوعات قوی به پایان ترم منتقل میشوند تا بتوانند اصلاح شوند در حالی که موضوعات ضعیف بلافاصله بیشتر مورد توجه قرار میگیرند و برنامه درس هر دانشآموز برای آنها سفارشی است.
هوش مصنوعی از دیرباز یکی از پرسروصداترین تکنولوژیهایی بوده که همیشه در صدر خبرهای فناوری در سرتاسر جهان بوده است. در سالهای اخیر با پیشرفت چشمگیر هوش مصنوعی و واردشدن آن در انواع حیطههای مختلف کاری انسانها، نگرانیهایی را به وجود آورده است که باعث شده تا عدهای هوش مصنوعی را برای آینده بشریت خطرناک ببینند و از طرف دیگر عدهای با پیشرفت هوش مصنوعی موافق بوده و سعی در وسعت بخشیدن به آن دارند
به باور کارشناسان هوش مصنوعی به عنوان یکی از جنبههای پیشرفت فناوری، به سرعت وارد زندگی روزمره ما شده و تأثیرات عمیقی در طیف وسیعی از فعالیتها و تصمیمگیریهای ما دارد. با پیشرفت تکنولوژی و الگوریتم های هوش مصنوعی، زندگی روزمره به شکلهای جدیدی تجربه میشود اما این تکنالوژی خطراتی را نیز در پی دارد.
گفتنیست که هوش مصنوعی به دستهای از تکنولوژیها و سیستمهای کامپیوتری اطلاق میشود که به طور مصنوعی توانایی حل مسائل پیچیده و انجام وظایف هوشمندانه را دارا هستند. این تکنولوژی از الگوریتمها، شبکه های عصبی، یادگیری ماشینی و دادههای بزرگ بهره میبرد تا به سیستمها امکان پردازش دادهها و اتخاذ تصمیمهای هوشمندانه را بدهد.
.
شما باید داخل شوید برای نوشتن دیدگاه.