ممنوعیت کشت تریاک در افغانستان کشاوزران را تحت تاثیر قرار داده است
گروه بینالمللی بحران میگوید ممنوعیت تولید مواد مخدر در افغانستان معیشت کشاورزان و روستانشینان را تحت تاثیر قرار داده و جایگزین مناسبی ارایه نشده است.
این گروه در آخرین گزارش خود که به تازهگی منتشر شده تاکید کرده است که علیرغم کاهش قابل توجه اراضی تحت کشت تریاک در افغانستان، محصولات تولید شده در این کشور همچنان به بازارهای جهانی وارد میشود.
یافتهی گروه بینالمللی بحران نشان میدهد که مقاومت کشاورزان در برابر ممنوعیت کشت تریاک در افغانستان ادامه دارد و حتی کشاورزان در قندهار، پایتخت معنوی امارت اسلامی نیز از فرمان ممنوعیت کشت تریاک خودداری کردهاند.
در این گزارش آمده است که ممانعت از کشت تریاک در افغانستان چشمانداز اقتصادی کشاورزان و کارگران روستایی را که گزینههای شغلی کمی دارند، ویران کرده است و در این فرایند، زنان به ویژه تحت تأثیر قرار گرفته اند.
گفتنی است که بر اساس برآوردهای سازمان ملل، توقف کشت تریاک بر معیشت تقریباً هفت میلیون نفر در افغانستان تأثیر گذاشته است.
گروه بینالمللی بحران پیشنهاد کرده که در فرایند تطبیق ممنوعیت کشت تریاک در افغانستان باید از نرمش کار گرفته شود و جایگزینهایی نیز در بخشهای غیرکشاورزی درنظر گرفته شود.
به دیگر بازیگران دخیل در امر مبارزه با تروریسم به شمول کشورهایی که خواستار این ممنوعیت هستند نیز توصیه شده که باید از تلاش «طالبان» برای مبارزه با مواد مخدر استفاده کنند و رشد اقتصادی قانونی را تشویق کنند.
امارت اسلامی در نخستین واکنش خود به گزارش گروه بینالمللی بحران تاکید کرد که فرمان ممنوعیت کشت تریاک در افغانستان با جدیت دنبال خواهد شد.
حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی به خامه پرس گفت که کمیسیونی برای رسیدگی به مشکلات کشاورزان تاسیس شده و کار در راستای ایجاد جایگزین ادامه دارد.
بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
شما باید داخل شوید برای نوشتن دیدگاه.