
ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزراء امروز ۱۷)سهشنبه، ۱۷ میزان ) کار عملی پروژه ۷۵. ۲۲ میگاوات برق آفتابی در ولسوالی سروبی ولایت کابل نزدیک بند نغلو افتتاح نمود.
شرکت برشنا در یک اعلامیه گفته است که ملا برادر در مراسمی که به همین مناسبت تدویر یافته بود در اشاره به ارزش انرژی پاک ابراز خرسندی کرده و گفت که این کار نه تنها در بخش حفظ محیط زیست مقاومت کشور را افزایش داده و نیازمندی افغانستان را مرفوع می سازد؛ در پاک نګهداشتن اقلیم جهانی نیز به پیمانه لازم کمک می کند.
او افزود: “این گونه پروژه های تولیدی برق میتواند به صورت تدریجی اتکای ما بر برق وارداتی کاهش داده و در داخل کشور از منابع موجوده نیازمندی های خود را مرفوع سازیم.»
ملا عبدالغنی برادر آخند از ملل متحد و سازمان های حامی انرژی پاک خواست که در بخش تولید انرژی پاک با افغانستان همکاری نموده و کار پروژه های ناتمام در این بخش را آغاز نماید.
ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزراء از تمامی سرمایهگذاران داخلی و خارجی خواست و به آنان اطمینان داد که امارت اسلامی به سرمایهگذاری و تلاش آنان در تمامی بخش ها بخصوص در بخش تولید برق خوش آمدید گفته و در فراهم اوری تسهیلات لازم همکاری می کند.
قابل یاد اوریست که در پروژه تولید ۷۵.۲ میگاوات برق شرکت ۷۷ ترکی و شرکت زولرستان داخلی ۱۸ میلیون دالر سرمایهگذاری نموده، که کار آن در جریان یک سال تکمیل و تاحدی مشکل کمبود برق پارک های صنعتی کابل و شهروندان حل خواهد نمود.








