دانشمندان تشخیص داده اند که نوشته های که آنها روی استوانه های گلی که از قبرهای باستانی کشف شده بودند حک شده بودند متعلق به قدیمی ترین الفبای شناخته شده در تاریخ بشریت است.
بر اساس اخبار مجله ساینس دیلی، دانشمندان حفریات باستان شناسی را در مقبره های باستانی ام المره، یکی از قدیمی ترین مراکز شهری سوریه انجام دادند.
محققان حفر این قبرها را که پایه های آن به عصر برنز اولیه بر میگردد، جواهرات طلایی و نقره ای، 6 اسکلت، ظروف آشپزی، ظروف سفالی و یک نوک نیزه و همچنان 4 استوانه گلی به طول انگشت با نوشته های حک شده روی آنها یافتند.
گلین شوارتز، پروفیسور باستان شناسی در پوهنتون جانز هاپکینز و یک عضوه تیم تحقیقاتی که حفریات را انجام میدهد، گفت که نوشته ها که تاریخ آن توسط تاریخ گذاری رادیوکاربن تایید شده است، به قبل از میلاد بر میگردد. او اعلام کرد که آنها تشخیص داده اند که این به دهه 2,400 بر میگردد.
شوارتز تذکر داد که این نوشته ها نشان میدهد که آنها تقریباً 500 سال قدیمی تر از دیگر سیستم های الفبایی شناخته شده اند، و اظهار داشت که این اکتشاف باور را تغییر خواهد داد که الفبا بعد از 1900 قبل از میلاد در مصر یا اطراف آن اختراع شده است.
شوارتز اظهار نظر کرد که نوشته های روی استوانه های کشف شده میتواند پاسخ به پرسش ها در مورد اینکه اشیای کشف شده از قبر از کجا آمده اند یا به کی تعلق دارند باشد، اضافه کرد، “اما، بدون یک وسیله برای ترجمه نوشته، ما فقط میتوانیم حدس بزنیم.
بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.