بلژیک میخواهد درخواست پناهندگی پناهندگانی را که در یک کشور اروپایی دیگر حمایت شدهاند، مسدود کند
بر اساس گزارش رسانه های محلی، دی مور اظهار داشت افرادی که در یک کشور اروپایی دیگر تحت حمایت قرار گرفته اند و درخواست پناهندگی در بلژیک می دهند، به سیستم پناهندگی آسیب خواهند رساند.
دی مور با بیان اینکه اخیرا ماهانه بیش از 450 درخواست پناهندگی به بلژیک ارسال شده است، خاطرنشان کرد که بیشتر این درخواست ها متعلق به پناهندگانی است که از “یونان یا بلغارستان” حمایت دریافت کرده اند.
دی مور با این استدلال که این وضعیت “به سیستم پناهندگی آسیب می زند” گفت: “غیرقابل توضیح است که فردی که به عنوان پناهنده در یونان یا بلغارستان به رسمیت شناخته می شود دوباره در بلژیک درخواست پناهندگی دهد. کشور ما می خواهد با پناهندگانی که از جنگ فرار می کنند ابراز همبستگی کند. ، اما همچنین فایل های افرادی را که قبلاً محافظت دارند در جای دیگری فایل می کند.” “اگر مجبور باشیم آن را پردازش کنیم، سیستم کار نمی کند.” ارزیابی خود را انجام داد.
دی مور اظهار داشت که با تصمیم شورای اختلافات مهاجرتی (RVV) که به پناهندگان اجازه می دهد در صورت عدم وجود خدمات اجتماعی ناکافی و غیرقابل دسترس در یک کشور اروپایی دیگر درخواست پناهندگی دهند، مخالفت خواهد کرد. کشورهایی که از آنها حمایت می شود.
دی مور با این استدلال که در یونان و بلغارستان شرایط کافی و ایمن است، جایی که پناهندگان عموماً اولین حمایت خود را دریافت می کنند، گفت که او همچنین با همتای یونانی خود در مورد این موضوع ملاقات کرد و آنها آماده حمایت از پروژه هایی برای بهبود وضعیت پناهندگان در این کشور هستند.
دی مور همچنین قصد دارد بخشهایی از پیمان بحثبرانگیز اتحادیه اروپا (EU) در مورد مهاجرت و پناهندگی را که انتظار میرود در سال 2026 لازمالاجرا شود، اجرا کند تا بتواند به طور کامل از پذیرش افرادی که به عنوان پناهنده در یک کشور اروپایی دیگر شناخته میشوند خودداری کند.
بحران پناهجویان در بلژیک
مدت هاست که در بلژیک به دلیل کمبود سرپناه برای کسانی که می خواهند درخواست پناهندگی بدهند، بحران وجود دارد.
دولت با استناد به پر بودن ظرفیت مراکز پذیرش پناهجویان به تعهدات خود عمل نمی کند و این افراد را به خیابان ماندن محکوم می کند.
وکلای داوطلب برنده هزاران پرونده علیه دولت در دادگاه های بروکسل هستند، اما تصمیمات دادگاه رعایت نمی شود.
در نتیجه پرونده هایی که به دادگاه اروپایی حقوق بشر (ECHR) ارجاع شد، 5 بار تصمیمات مقدماتی دستور قضایی علیه بلژیک گرفته شد، اما این تغییری در وضعیت ایجاد نکرد.
سازمان های غیردولتی (NGO) اعلام می کنند که بلژیک این سیاست را آگاهانه اجرا می کند.
بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.