حامد کرزی؛ بزرگترین خائن ملی افغانستان
اطلاق کردن خائن ملی بنام حامد کرزی واژه نا مناسب است.کرزی بالاتر از همه خائنین ملی کل جهان است!!
هرگاه قبول کنیم که افغانستان واقعن پنج هزار سال تاریخ دارد،فرصتی که برای ساختن افغانستان در عهد حکمروایی کرزی وجود داشت در تاریخ پنج هزار ساله افغانستان نبود!!
او صد ها هزار ملیون دالر کمک جهانی به افغانستان را غارت وحیف میل کرد!!
حجم مقدار دالر های برباد رفته چنان بزرگ بود که هرگاه در بوجی ها جابجا میشد،دریاهای مانند آمو وهیرمند را بسته می کرد!!
با این مقدار دالر تاراج شده وبرباد رفته حد اقل پنج بار افغانستان ساخته میشد!!
کرزی توسط خانواده ونزدیکانش جایداد های بزرگ ملی افغانستان را به هزاران جریب غضب ساخت!!
کرزی با اینکه در دانشگاه هند تحصیلات عالی خود را تمام کرده بود اما این جنایتکار تاریخ افکار گندیده وپوسیده دوران بربریت را از سرش دور نساخت ،بانور وروشنی جنگ کرد و لاجرم پروژه خونین طالبان را به مدد امریکا و پاکستان در افغانستان مستقر ساخت.
تنها یک قلم کمک کرزی به طالبان ۶۰۰ ملیون دالر بود که از بودجه دولت قیچی زد!!
او در جریان تحصیلات عالی در کشوری که یک پایه ای تمدن جهانی است ، افکار پوچ وپوسیده قبیلوی را نه تنها که از مغزش دور نساخت بلکه آنرا در رگ رگ خود پرورش داد ومثل باروت در کله اش داخل کرد وافغانستان را با این افکار کشنده نابود ساخت!!
او به کمک پاکستان فرماندهان ضد طالب را در افغانستان همه ترور کرد وطابان این قصابان جنایتکار را در افغانستان بخصوص شمال کشور جابجا کرد!!
کرزی چنان فساد اداره را در افغانستان اساس گذاشت که افغانستان را در بخش فساد در جهان اول نمره ساخت!!
کرزی افغانستان را به پایتخت مخدر کل جهان تبدیل ساخت وحدودچهار ملیون معتاد افغانستان نتیجه خیانت این عنصر تاریخ افغانستان است!!
بالاتر ازین او فرهنگ افغانستان ،فرهنگ دولت داری ،فرهنگ اداره را تغییر داد وچپلک ودستار ،کلاه وچپن را وارد دیوان افغانستان کرد!!
برنامه طوری است که امروز یا فردا امارت طالبان را در افغانستان مستقر ساخته وپنجصد سال دیگر افغانستان را به عقب ببرند،که اینها همه نتیجه خیانت حامد کرزی این جاسوس چند جانبه افغانستان است!!
همین لحظه در عقب مذاکرات دوحه ودر حمایت طالبان این چهره کثیف تاریخ قرار دارد!!
فراموش نکنیم که برای تکمیل این نقشه خیانت ،ضرورت به یک مثلت بود که توسط خلیلزاد،کرزی واشرف غنی احمد زی تکمیل گردید !!
او خانه خود،وطن وکاشانه خود را ویران کرد !!
او به مادر خود که همان وطن است خیانت نابخشودنی را انجام داد !!
باید از نگاه روان شناسی جامعه تحقیقات صورت گیرد که افغانستان چه بدی اش به کرزی وخاندان اش رسیده بودکه از آن چنین انتقام گرفت!!
ازبرگه توريالي خاوريه
بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.