تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل برای برگزاری کنفرانسی درباره فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل متحد تصمیم گرفت کنفرانسی در سطح بالا درباره راه حل دو دولتی برای مناقشه اسرائیل و فلسطین با حضور ترکیه به عنوان یکی از مجریان و روند صلح در خاورمیانه برگزار کند. این کنفرانس در تاریخ 2 ژوئن در نیویورک برگزار می شود.
پیش نویس قطعنامه راه حل دو کشوری و روند صلح در خاورمیانه که توسط سنگال ارائه شد و توسط بسیاری از کشورها از جمله ترکیه ارائه شد، در مجمع عمومی 193 عضو سازمان ملل به رای گذاشته شد.
این لایحه با 157 رای “آری” در مقابل 8 رای “خیر” و 7 رای “ممتنع” پذیرفته شد.
در این تصمیم، اجرای تصمیمات مربوطه به منظور ایجاد صلح دائمی، عادلانه و همه جانبه در رابطه با مسئله اسرائیل و فلسطین، ایجاد صلح دائمی، عادلانه و همه جانبه در خاورمیانه و سازماندهی یک صلح عالی خواسته شده است. کنفرانس سطح در مورد این موضوع.
مقرر شد این کنفرانس در تاریخ 2 تا 4 ژوئن 2025 با عنوان “کنفرانس بین المللی سطح عالی برای حل مسالمت آمیز مشکل فلسطین و راه حل دو دولتی” در نیویورک برگزار شود.
درخواست شد که در پایان کنفرانس اعلامیه نهایی پذیرفته شود.
در حالی که این تصمیم خواستار تصویب بیانیه نهایی برای برداشتن گام های ملموس در پایان کنفرانس بود، تاکید شد که این اعلامیه باید نقشه راه حل مسالمت آمیز مشکل فلسطین و ایجاد راه حل دو کشوری را تعیین کند.
در این تصمیم، خواستار از سرگیری مذاکرات درباره وضعیت نهایی در مورد روند صلح خاورمیانه و برگزاری کنفرانسی در مسکو در این چارچوب شد.
در این تصمیم، از هر دو طرف خواسته شد تا به تعهدات خود مطابق با قوانین بینالملل و قراردادهای امضا شده قبلی عمل کنند و از اسرائیل، قدرت اشغالگر، خواسته شد به تعهدات خود که در نظر مشورتی دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) بیان شده است، عمل کند.
در این چارچوب، این قطعنامه خاطرنشان کرد که اسرائیل باید فوراً به تمام فعالیت های شهرک سازی پایان دهد، شهرک نشینان در اراضی اشغالی فلسطین را تخلیه و فعالیت های غیرقانونی آنها را متوقف کند و با تغییر ساختار جمعیتی و اراضی در سرزمین های اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی مخالفت کرد. ، و غزه خارج شد.
در این تصمیم تاکید شده است که تصاحب زمین به زور غیرقانونی است و این امر راه حل دو دولتی را تضعیف می کند.
این تصمیم خواستار پایان فوری و کامل انواع خشونت ها از جمله حملات نظامی، تخریب و فعالیت های تروریستی بود.
در این قطعنامه از همه کشورهای عضو و سازمان ملل خواسته شده است که به کمک های اقتصادی، انسانی و فنی به مردم فلسطین و دولت فلسطین ادامه دهند و تاکید شده که وضعیت غزه بسیار وخیم است.
در این تصمیم که یادآور شد، بر اساس نظر مشورتی دیوان بینالمللی دادگستری، اسرائیل موظف است ویرانیهای ناشی از اقدامات نادرست خود، تعهد خود به راهحل دو دولتی که اسرائیل و فلسطین در آن زندگی خواهند کرد، «به طور کامل جبران کند». در کنار هم مطابق با قوانین بین المللی تایید شد.
بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.