افغانستان

نگرانی اتاق مشترک از کاهش تجارت افغانستان و پاکستان

ضیاء الحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، روز چهارشنبه از کاهش شدید تجارت دوجانبه با افغانستان و کشورهای آسیای میانه ابراز نگرانی کرد.

سرحدی که یکی از اعضای اجرایی اتاق بازرگانی و صنایع سرحد نیز می باشد، در بیانیه ای مطبوعاتی، اجرای دو درصد مجوز توسعه زیرساخت ها توسط دولت خیبر در مورد محموله های صادراتی را یکی از دلایل کاهش اخیر تجارت بین پاکستان، افغانستان و جمهوری های آسیای مرکزی می داند. رسانه های پاکستانی گزارش دادند.

وی گفت: حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به 2.5 میلیارد دالر بوده که به 700 میلیون دالر کاهش یافته است.

ضیاء با اشاره به دلایل دیگر این کاهش حجم مبادلات تجاری، گفت: بسته شدن مکرر مرز پاکستان و افغانستان در مرز تورخم، سند پذیرش موقت، اجرای ممنوعیت تجارت پاکستان و افغانستان شامل ضمانت 100 درصدی بانکی، درج 14 مورد در فهرست منفی است. اعمال 10 درصد هزینه پردازش، محدودیت در بندر کراچی باعث نگهداری بیش از 300 کانتینر ترانزیت شده است. تجارت


بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

دکمه بازگشت به بالا