![](https://i0.wp.com/kokchapress.com/wp-content/uploads/2024/12/%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%BA%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-.jpg?resize=780%2C470&ssl=1)
بر اساس گزارش ها، این توافقنامه روز یکشنبه 8 دسامبر در جریان مجمع سالانه دوحه امضا شد.
هدف از این قرارداد، همانطور که از سوی سازمان ها اعلام شده، کمک مالی برای ثبت نام 100000 کودک بازمانده از مکتب و ارائه 2000 بورسیه تحصیلی برای دانش آموزان افغان است.
تقویت سکتور معارف در افغانستان نیز یکی از اهدافی است که در این موافقتنامه ذکر شده است.
پیش از این وزارت امور خارجه قطر از توافقنامه همکاری برای اعطای بورسیه تحصیلی برای دانشجویان افغان در اندونزی خبر داده بود.
بیست و دومین مجمع دوحه روز شنبه با حضور نمایندگان ارشد و دیپلمات های بیش از 100 کشور در دوحه، پایتخت قطر آغاز شد.
این در حالی است که ممنوعیت اخیر تحصیل برای زنان و دختران در افغانستان واکنش های بین المللی را برانگیخته است.
رزا اوتونبایوا، رئیس نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در این نشست ممنوعیت تحصیل زنان در موسسات پزشکی در افغانستان را محکوم کرد.
این موافقتنامه نشان دهنده تعهد جهانی مستمر برای حمایت از آموزش و پرورش افغانستان است، به ویژه در زمانی که کشور با چالش های قابل توجهی در زمینه دسترسی زنان و دختران به آموزش مواجه است.
جامعه جهانی همچنان به اعمال فشار بر اداره طالبان برای لغو این ممنوعیت و اجازه دادن به زنان برای ادامه تحصیل آزادانه ادامه می دهد.
بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.