افغانستانجهان

روسیه: ناتو جنایات جنگی اعضای خود در افغانستان را پنهان می‌کند

 

🔹سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، انگلیس و سایر کشورهای عضو ناتو را به پنهان‌کاری در بررسی پرونده‌های جنایات جنگی نیروهایشان در افغانستان متهم کرد.

🔹ماریا زاخارووا تأکید کرد که شواهد نشان می‌دهند ناتو در طول اشغال افغانستان از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۱، بدون مجازات اقدامات تلافی‌جویانه وحشیانه‌ای را علیه غیرنظامیان انجام داده است.

🔹پیش‌تر نیز یکی از افسران سابق نیروهای ویژه بریتانیا فاش کرده بود که به مأموران «ساس» مجوز داده شده بود تا از مسئولیت کشتار غیرنظامیان در افغانستان فرار کنند. او مدعی شد که مقامات نیروهای ویژه این جنایات را لاپوشانی کرده و تحقیقات جدی درباره این قتل‌ها انجام نمی‌شد.

🔹این افسر همچنین به مواردی از اعدام زندانیان افغان توسط نیروهای انگلیسی اشاره کرد که برخی از قربانیان نوجوان بودند.

دکمه بازگشت به بالا