افغانستان

برگزاری کارگاه آموزشی طالبان علیه مکتب‌های فکری کمونیسم و سکولاریسم در تخار

وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان اعلام کرد که یک کارگاه آموزشی برای ترویج نظرات این گروه و مقابله با مکتب‌های فکری کمونیسم، سوسیالیسم و سکولاریسم در ولایت تخار برگزار شده است.

وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان خبر داد که در تاریخ ۲۱ دلو، یک کارگاه آموزشی علیه مکتب‌های فکری کمونیسم، سوسیالیسم، سکولاریسم و ناسیونالیسم در ولایت تخار برگزار کرده است. در این کارگاه بیش از صد نفر از ساکنان این ولایت شرکت کردند.

این کارگاه به همت آمریت جوانان ریاست فرهنگ طالبان برگزار شده و به‌عنوان یک کارگاه «عملی و فرهنگی» شناخته می‌شود. وزارت فرهنگ طالبان در گزارش خود به این موضوع اشاره کرده که این مکتب‌های فکری را «باطل» عنوان کرده و برگزاری کارگاه یاد شده را به‌منظور جلوگیری از «پیامدهای منفی» پیروی از این ایدئولوژی‌ها دانسته است.

عین‌الدین مطمئن، آمر جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ طالبان در تخار، اعلام کرده که پیش از این نیز با همکاری سازمان الاعتصام کارگاه‌هایی در این ولایت برگزار کرده‌اند تا از «تهاجم فکری و عقیدتی دشمنان دین» جلوگیری کنند.

این اعلام در حالی صورت می‌گیرد که طالبان به‌طور عمومی از پذیرش هیچ مکتب فکری جز قرائت ویژه خود از شریعت اسلامی امتناع می‌ورزند و این اقدام را می‌توان به‌عنوان بخشی از تلاش‌های آنها برای ترویج ایدئولوژی‌های خود و سرکوب تفکرات متنوع در جامعه در نظر گرفت.

دکمه بازگشت به بالا