افغانستان

سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه پاکستان برای شکستن بن‌بست در روابط با افغانستان

معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان از سفر قریب‌الوقوع خود به کابل برای حل بن‌بست در روابط با افغانستان خبر داد.

اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه هنگری اعلام کرد که به‌زودی به کابل سفر می‌کند تا چالش‌های موجود در روابط با افغانستان را حل کند. او بیان کرد که نشست‌های مقدماتی برای این سفر در حال انجام است و اسلام‌آباد با اتخاذ راهکارهای گوناگون به دنبال بهبود روابط با کابل است.

دار خاطرنشان کرد: «ما برای تعامل با افغانستان کار می‌کنیم و ان‌شاءالله، تیم‌های ما که نماینده ویژه‌ای در امور افغانستان تعیین کرده‌اند، جلسات مقدماتی را آغاز کرده‌اند. امیدوارم تا چند روز آینده سفری یک‌روزه به کابل داشته باشم تا این بن‌بست چندساله را بشکنیم.»

این گفتگوها در حالی انجام می‌شود که هفتمین نشست کمیته هماهنگی میان نماینده ویژه پاکستان و معین وزارت دفاع افغانستان، به‌طور رسمی در کابل برگزار شده و اطلاعاتی درباره جزئیات این نشست هنوز از سوی حکومت سرپرست افغانستان منتشر نشده است.

 

دکمه بازگشت به بالا