داعش مسئولیت حمله انتحاری به طالبان در قندوز را بر عهده گرفت
داعش با صدور بیانیهای مسئولیت حمله انتحاری به تجمع ارتش و پلیس طالبان در قندوز را بر عهده گرفت و مدعی شد که صدها نفر از جمله فرماندهان امنیتی در این حادثه جان باختهاند.

داعش اعلام کرد که یک بمبگذار انتحاری به تجمع نیروهای طالبان در مقابل کابل بانک در قندوز حمله کرده است. خبرگزاری اعماق، وابسته به داعش، اعلام کرد که در نتیجه این حمله، «صدها نفر از جمله فرماندهان امنیتی» کشته شدهاند.
با این حال، طالبان هنوز آمار رسمی درباره تلفات این حمله منتشر نکردهاند. منابع محلی به افغانستان اینترنشنال گزارش دادند که در حمله انتحاری صبح امروز، حداقل 18 نفر کشته و 14 نفر دیگر زخمی شدهاند. بیشتر قربانیان این حمله سربازان و پلیس طالبان بودند که در اکنون در ورودی کابل بانک در شهر کندز منتظر دریافت معاش بودند.
خبرها از شفاخانه منطقهای قندز تأیید کردهاند که اجساد 18 کشته و 14 زخمی به این مرکز منتقل شدهاند.
این حادثه، دومین حمله داعش به اعضای طالبان در افغانستان در پنج ماه گذشته به شمار میآید و نشاندهنده افزایش فعالیتهای تروریستی این گروه در منطقه است.
حمله انتحاری در قندوز نه تنها به افزایش نگرانیها درباره امنیت داخلی افغانستان میافزاید بلکه چالشهای جدی را برای حکومت طالبان به ویژه در تامین امنیت و استحکام قدرت در منطقه، به دنبال دارد.