افغانستاناقتصاد

نشست گروه‌های کاری روند دوحه درباره افغانستان برگزار می‌شود

نشست گروه‌های کاری روند دوحه در زمینه مبارزه با مواد مخدر و توسعه بخش خصوصی افغانستان، امروز دوشنبه در دوحه، پایتخت قطر برگزار خواهد شد. هیئت‌هایی از افغانستان و نمایندگان کشورهای منطقه در این نشست شرکت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری کوکچه، نشست گروه‌های کاری روند دوحه در زمینه مبارزه با مواد مخدر و توسعه بخش خصوصی افغانستان، امروز (دوشنبه، ۹ سرطان) در دوحه، پایتخت قطر برگزار می‌شود. این نشست با حضور هیئت‌هایی از افغانستان و نمایندگان کشورهای منطقه برگزار خواهد شد.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان اعلام کرد که هیئت رهبری این اتاق و نمایندگان بخش خصوصی به‌منظور جلب حمایت جامعه جهانی در این نشست شرکت خواهند کرد.

جان‌آقا نوید، سخنگوی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، گفت: «در صورتی که پیشنهادهای اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان که قرار است در این نشست مطرح شود، پذیرفته شود و مورد حمایت قرار گیرد، برای حیات اقتصادی و توسعه اقتصادی افغانستان بسیار مهم است.»

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان همچنین تأکید کرد که در صورت پذیرفته‌شدن پیشنهادهای بخش خصوصی در این نشست، مسیر توسعه اقتصادی افغانستان بهبود خواهد یافت.

سازمان ملل متحد نیز فعالیت گروه‌های کاری مبارزه با مواد مخدر و بخش خصوصی را حیاتی خوانده و بر مشارکت فعال تمام کشورهای آسیای مرکزی در این روند تأکید کرده است.

همزمان، هیئت مشترک هفت‌نفره از وزارت‌های مختلف طالبان شامل نمایندگانی از وزارت‌های بهداشت، کشور، امور خارجه و کشاورزی امروز به قطر سفر کردند. این هیئت قرار است در دیدار با نمایندگان کشورهای مختلف، پیرامون گسترش همکاری‌ها در زمینه جلوگیری و کنترل مواد مخدر گفت‌وگو کند.

دکمه بازگشت به بالا