افغانستاناقتصادپناهندگانجهانحقوق بشرزندگی

قطر ۱۳۰۰ فرصت کاری تازه برای کارگران افغان اختصاص داد

وزارت کار و امور اجتماعی امارت اسلامی اعلام کرده است که قطر ۱۳۰۰ فرصت شغلی دیگر برای شهروندان افغان فراهم کرده و قرار است در مجموع دو هزار کارگر برای کار به این کشور اعزام شوند.

این وزارت دیروز ( چهارشنبه، اول اسد،) با نشر اعلامیه‌ای گفت که این اقدام بخشی از روند اعزام قانونی کارگران افغان به خارج از کشور است. بر اساس این اعلامیه، تاکنون هماهنگی‌های لازم میان مقام‌های دو کشور انجام شده و اعزام کارگران به‌گونه مرحله‌ای عملی خواهد شد.

ه گفته این وزارت، این برنامه در گام نخست شامل اعزام دو هزار کارگر افغان به قطر است و در آینده شمار این فرصت‌ها چند برابر خواهد شد. مقام‌های وزارت کار افزودند که شرایط و معیارهای ثبت‌نام کارگران و نیز مراکز مشخص برای نام‌نویسی به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این وزارت تأکید کرده است که اعزام کارگران از طریق مجاری قانونی می‌تواند زمینه اشتغال و حمایت اقتصادی خانواده‌های زیادی را فراهم کند و از مهاجرت‌های غیرقانونی بکاهد.

قطر در سال‌های اخیر به‌عنوان یکی از مقاصد مهم کاری برای کارگران افغان مطرح شده است. بسیاری از این افراد در بخش‌های ساختمانی، خدماتی و پروژه‌های توسعه‌ای در این کشور اشتغال می‌یابند.

 

دکمه بازگشت به بالا