افغانستانجهان

گلوله‌باری در محفل سالگیره در امریکا؛ چهار تن کشته و ۲۰ تن زخمی شدند

بربنیاد گزارش‌ها، گلوله‌باری در یک محفل سالگیره در ایالت الابامای ایالات متحده امریکا، چهار کشته و ۲۰ زخمی برجا گذاشته است‌.

رسانه‌های امریکایی روز یک‌شنبه، ۱۶ اپریل، گزارش داده‌اند که گلوله‌باری حوالی ساعت ۱۰:۳۵ شنبه‌شب، ۱۵ اپریل، در شهر دیدویل زمانی در داخل یک سالون به وقوع پیوست که مراسم سالگیره یک نوجوان ۱۶ ساله برگزار بود.

گفته شده است که بیشتر قربانیان این رویداد نیز نوجوانان شرکت‌کننده در این محفل‌اند.

کی ایفی، والی الاباما، گفته است: «امروز صبح با مردم دیدویل و باشنده‌گان الابامایی خود سوگوارم. جنایت خشونت‌بار در ایالت ما جایی ندارد.»

شماری از شاهدان عینی مدعی شده‌اند که کشته‌گان این رویداد بیشتر از چهار نفر هستند.

تا کنون انگیزه این رویداد مشخص نشده است و همچنان روشن نیست که مهاجم چند نفر بوده است.

مقام‌های امنیتی این کشور در مورد بازداشت و یا عدم بازداشت مهاجم معلومات ارایه نکرده‌اند.

این در حالی است که برپایه اطلاعات آرشیف خشونت‌های مسلحانه که یک نهاد غیرانتفاعی در ایالات متحده امریکا است،‌ از ۱ جنوری تا ۱۰ اپریل سال روان میلادی دست‌کم ۱۵۰ مورد گلوله‌باری و خشونت مسلحانه در نقاط مختلف این کشور ثبت شده که از این میان کم‌ازکم ۱۲ مورد آن کشتار جمعی بوده است.

دکمه بازگشت به بالا