جهانحقوق بشر

سخنگوی آنروا: چگونه می‌توان در عرض ۵ ساعت ۲۰۰ کودک را کشت؟

عدنان ابوحسن، سخنگوی آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، به کشتار اخیر در غزه واکنش نشان داده و از کشته شدن ۲۰۰ کودک در حملات اسرائیل در ۱۸ مارس ابراز نگرانی کرد.

ابوحسن در بیانیه‌ای به رسانه‌ها گفت: «چگونه می‌توان در ۵ ساعت ۲۰۰ کودک را کشت؟» او بر شدت و وسعت حملات خشونت‌آمیز اسرائیل به غزه تأکید کرده و این موضوع را «تکان‌دهنده» توصیف کرد.

سخنگوی آنروا اشاره کرد که تقریباً ۷۰ درصد از کشته‌شدگان از آغاز جنگ، شامل زنان، کودکان و افراد مسن بوده‌اند و این نسبت در حملات اخیر افزایش یافته است.

ابوحسن افزود: «صدها انسان بی‌گناه که بر اساس معیارهای سازمان ملل کودک محسوب می‌شوند جان خود را از دست دادند. حتی اگر اسرائیل ادعا کند که فرد خاصی را هدف قرار داده، چگونه می‌توان کشتن ۱۰۰ غیرنظامی در نزدیک وی را توجیه کرد؟»

ارتش اسرائیل در ۱۸ مارس مجدداً حمله خشونت‌آمیزی به نوار غزه آغاز کرد و آتش‌بس اعلام‌شده از ۱۹ ژانویه را نقض کرد. این حملات منجر به کشته‌شدن حداقل ۷۱۰ نفر و زخمی شدن بیش از ۹۰۰ نفر از بامداد ۱۸ مارس تاکنون شده است.

تسلیمی و بی‌تفاوتی در برابر کشتار غیرنظامیان در غزه نه تنها بر امنیت و حقوق بشر در این منطقه تأثیر می‌گذارد، بلکه به نگرانی‌های جهانی درباره وضعیت انسانی در این کشور دامن می‌زند. نیاز به توجه و اقدام فوری از سوی جامعه بین‌المللی برای حفاظت از زندگی انسان‌ها و تأمین حقوق بشر بیشتر از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

دکمه بازگشت به بالا