جهان
موضوعات داغ

حمله پهپادی نیروهای واکنش سریع سودان به سیلو در عطبره؛ بیش از ۲۰ هزار غیرنظامی کشته و میلیون‌ها آواره

به گزارش خبرگزاری کوکچه، منابع خبری از حمله پهپادی نیروهای واکنش سریع سودان به انبار سیلو در شهر عطبره در ایالت رود نیل خبر داده‌اند. این نبرد، که بیش از دو سال است ادامه دارد، تاکنون بیش از ۲۰ هزار غیرنظامی را کشته و ۱۴ میلیون نفر را مجبور به آوارگی کرده است.

منابع مطلعی گزارش دادند که نیروهای واکنش سریع سودان در یک عملیات پهپادی، سیلوهای انبار غلات و تجهیزات اقتصادی در سیدون، واقع در شهر عطبره در ایالت رود نیل، را هدف قرار داده‌اند.

این در حالی است که جنگ بین ارتش و نیروهای واکنش سریع در جریان است و حتی پس از دو سال، بحران انسانی در این کشور عمیق‌تر شده است.

براساس آمارهای منتشر شده، در طول این نبرد، بیش از ۲۰ هزار غیرنظامی جان خود را از دست داده و حدود ۱۴ میلیون نفر به ناچار آواره شده‌اند. بخش زیادی از زیرساخت‌های اقتصادی و عمرانی سودان نابود شده و نیمی از جمعیت ۴۵ میلیون‌نفری این کشور، با گرسنگی و ناامنی غذایی مواجه هستند.

در ماه گذشته، در محله ام‌دورمان خارطوم، ۷۱ نفر به خاطر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

این وضعیت فاجعه‌بار نشان می‌دهد که بحران در سودان، فراتر از جنگ نظامی است و آتش‌سوزی اقتصادی و انسانی، شدیدتر می‌شود و نیازمند توجه فوری جامعه جهانی است.

دکمه بازگشت به بالا