جهان
موضوعات داغ

افشای توطئه بزرگ اسرائیل؛ غزه و کرانه باختری دو روی یک سکه‌اند

پادشاه اردن با افشای نقشه شوم اسرائیل در اراضی اشغالی، نسبت به نابودی کامل آرمان تشکیل دولت مستقل فلسطین هشدار داد.

نیویورک – خبرگزاری کوکچه-: نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک میزبان هشدار صریح و کوبنده ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، درباره پیوستگی بحران‌ها در فلسطین اشغالی بود. وی با رد قاطع این توهم که غزه و کرانه باختری دو مسئله جداگانه هستند، تأکید کرد که این مناطق در واقع دو جبهه از یک استراتژی واحد اسرائیلی محسوب می‌شوند که هدف نهایی آن از طریق ویرانی در غزه و الحاق دوبرابری در کرانه باختری، ناممکن ساختن ایجاد یک کشور فلسطینی زیست‌پذیر است.

پادشاه اردن با یادآوری ابتکار صلح عربی در سال ۲۰۰۲ تصریح کرد که پیشنهاد صلح و عادی‌سازی روابط از سوی ۵۷ کشور عربی و اسلامی بیش از دو دهه بدون پاسخ مانده است. وی افزود که مشکل اصلی در این میان، نه فقدان شریک برای صلح، بلکه امتناع مستمر دولت اسرائیل از پذیرش صلح و حل‌وفصل عادلانه این مناقشه قدیمی است.

وی با انتقاد شدید از بی‌عملی و انفعال جامعه جهانی در برابر جنایات تل‌آویو خاطرنشان کرد که قطعنامه‌های بین‌المللی تنها روی کاغذ باقی مانده و ابزارهای تنبیهی نظیر تحریم، مسدودسازی دارایی‌ها و انزوای دیپلماتیک علیه این رژیم به کار گرفته نمی‌شوند. پادشاه اردن هشدار داد که تداوم چشم‌پوشی بر تجاوزات مرزی اسرائیل، امنیت ملی کشورش را به خطر انداخته و اردن با قاطعیت از منافع و امنیت مرزهای خود دفاع خواهد کرد.

سخنرانی صریح ملک عبدالله دوم در سازمان ملل، پرده از خط راهبردی خطرناکی برمی‌دارد که تل‌آویو با هدایت آن تلاش می‌کند تا با ترکیب جنگ ویرانگر در غزه و شهرک‌سازی‌های خزنده و الحاق خاموش در کرانه باختری، پرونده تشکیل کشور مستقل فلسطین را برای همیشه ببندد. تأکید اردن بر این پیوستگی راهبردی، زنگ خطری جدی برای کشورهای عربی و جامعه جهانی است تا در برابر سیاست‌های یک‌جانبه‌گرایانه و مصونیت قضایی اسرائیل بایستند. تداوم بی‌توجهی نهادهای بین‌المللی به نقض مکرر قوانین، نه‌تنها حقوق حقه فلسطینیان را پایمال می‌کند، بلکه ثبات شکننده کل منطقه غرب آسیا را بیش از پیش تهدید می‌نماید.


بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

دکمه بازگشت به بالا