افغانستان

امضای قرارداد رفت و برگشت حجاج افغانستان با دو شرکت هوایی

وزارت ارشاد، حج و اوقاف طالبان از امضای قرارداد رفت و برگشت حجاج افغانستان با شرکت‌های هوایی "آریانا افغان و کام‌ایر" خبر داد.

وزارت ارشاد، حج و اوقاف طالبان، روز 21 بهمن اعلام کرد که قرارداد رفت و برگشت حجاج سال 1404 افغانستان با شرکت‌های هوایی آریانا افغان و کام‌ایر به امضا رسیده است. این قرارداد میان نورمحمد ثاقب سرپرست وزارت ارشاد و مسئولان این دو شرکت هوایی به امضا رسید.

سهمیه حج افغانستان امسال از سوی عربستان سعودی به تعداد 30 هزار نفر تعیین شده است. با این حال، طالبان بارها درخواست افزایش این سهمیه را مطرح کرده‌اند، اما هنوز هیچ تغییری در این آمار اعمال نشده است.

این قرارداد جدید می‌تواند به تسهیل سفر حجاج افغان کمک کند، همچنین نشان‌دهنده تلاش وزارت طالبان برای سازمان‌دهی بهتر امور حج و اوقاف در کشور است.

دکمه بازگشت به بالا