طالبان یک فرمانده حزب جنبش را در سرپل سربریدند

منابع محلی میگویند نیروهای گروه طالبان یک فرمانده سابق حزب جنبش ملی را مقابل چشمان خانوادهاش سربریده اند.
نیروهای طالبان به روز جمعه گذشته، قاری عبدالودود، فرمانده سابق حزب جنبش مربوط مارشال عبدالرشید دوستم، را پس از لت وکوب و شکنجه شدید در برابر چشمان همسر و کودکانش سربریدند. این رویداد در روستای قرهکین در مسیر استان سرپل- جوزجان هنگامی رخ داده که این مرد با خانوادهاش به سمت استان جوزجان در حرکت بوده است.
به گفته منابع این فرمانده محلی پس از سقوط نظام از ترس اسارت و کشته شدن به دست طالبان به ایران فرار کرده بود، اما با اعلام عفو طالبان و تبلیغات مقامات این گروه دوباره به خانهاش برگشته و مصروف کشاورزی و دامداری بود.
نیروهای طالبان در یک ماه اخیر به گونه گسترده دست به بازداشت، شکنجه و تیرباران نیروهای سابق امنیتی زده اند که زندهگی را به نیروهای سابق به جهنم بدل کرده اند.