افغانستاناقتصادزندگی

رونق مخفیانه تجارت تریاک در افغانستان؛ کشت‌های پنهانی و فروش در شبکه‌های اجتماعی

قاچاقچیان از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام برای تبلیغات و فروش بهره می‌برند.

نویسنده

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کوکچه، با وجود ادعای طالبان مبنی بر توقف کامل کشت و تولید تریاک در افغانستان، شواهد و گزارش‌های جدید حاکی از ادامه فعالیت‌های قاچاق و کشت پنهان در بخش‌هایی از کشور است. قاچاقچیان از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام برای تبلیغات و فروش بهره می‌برند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کوکچه، بر خلاف اعلام رسمی طالبان که مدعی توقف کامل کشت خشخاش و قاچاق تریاک هستند، فعالیت‌های قاچاق در مناطق مختلف افغانستان همچنان ادامه دارد. کشاورزان با بهره‌گیری از شیوه‌های پنهانکاری، مزارع مخفی و استتاری، کشت خشخاش را حفظ کرده‌اند و شبکۀ قاچاق و فروشندگان محلی، به شکلی غیرقانونی در صفحات اینستاگرام و گروه‌های مجازی، محصول خود را تبلیغ و عرضه می‌کنند.

این شبکه‌ها، تصاویر و ویدئوهای مخفیانه از مزارع، بوته‌های مخفی و روند برداشت را در قالب گروه‌های خاص یا صفحات خصوصی منتشر می‌کنند تا از رصد نیروهای امنیتی و طالبان در امان باشد. این فعالیت‌ها نشان می‌دهد که تجارت سیاه تریاک در افغانستان به رغم ادعاهای رسمی، به فعالیت و رونق خود ادامه می‌دهد و بازار سیاه همچنان فعال است.

 

نویسنده
دکمه بازگشت به بالا