افغانستاناقتصادپناهندگانحقوق بشرنگاه‌ها

«تناقض مطلق: رهبرِ مرگ، موعظه‌گرِ عدالت» — نقدی بر ستم و تضاد در حکومت طالبان 🔥⚖️

یادداشتی انتقادی درباره رهبران طالبان که به ترویج قانون و عدالت می‌پردازند، در حالی که اقدامات خشونت‌آمیز و نابرابر آنها، حقیقتی تلخ را نمایان می‌سازد. تاریخ هیچ ظلمی ابدی نیست و روزی عدالت نور خود را خواهد تابید. #طالبان #عدالت #حقوق_بشر #نظام_سایۀ #تاریخ

نویسنده

در این یادداشت، صداهایی از حقیقت به گوش می‌رسد که بر روی نامعلومی و تناقض‌های موجود در نظام طالبان تأکید دارد، نظامی که خود را پیرو قانون و عدالت می‌خواند در حالی که تاریخ پرده از واقعیت‌های دردناک برمی‌دارد.

عبدل خراسانی فعال رسانه‌ای به انتقاد از حقانی پرداخته و بیان می‌کند که او چگونه به صحبت از قانون می‌پردازد در حالی که باید از تاریخ فهمید که او نه از نسل قضاوت و عدالت است، بلکه برعکس، از تبار جنگجویان و مرگ‌افکنان ناشی شده است. زمانی که او صحبت از قانون می‌کند، این قانون چیزی جز فرمانی زنجیرکننده و مرگبار نیست.

به زعم خراسانی، این حکومت نه بر پایه اصول و ارزش‌های انسانی، بلکه بر پایه ترس و سرکوب برقرار است. زمانی که مردم از قانون پیروی می‌کنند، نه از روی ایمان، بلکه از ترس و وحشت ناشی از سرکوب و مجازات‌های وحشتناک است.

این نظام به عنوان “حکومت سایه” توصیف می‌شود؛ سایه‌ای سنگین و مرگبار که بر سر جامعه‌ای گذاشته شده که می‌خواهد علم و آگاهی را تجربه کند، اما با واقعیت‌های تلخی از جهل و خشونت روبه‌روست.

 

نویسنده
دکمه بازگشت به بالا