رهبران هفت کشور بزرگ صنعتی جهان (G7) خواستار حکومت فراگیر در افغانستان شده و از حکومت سرپرست خواستند که فورا به نقض سیستماتیک حقوق بشر در افغانستان پایان دهد.
«گروه هفت- جی7»، متشکل از هفت کشور بزرگ صنعتی جهان در نشست امسال خود در شهر هیروشیمای جاپان از حکومت سرپرست (طالبان) خواستهاند که ما «خواستار لغو فوری تصمیمات غیرقابل قبول، به ویژه تصمیمات علیه زنان و دختران هستیم.»
بیانیهای مشترک کشورهای عضو گروه هفت روز شنبه، بیستم می منتشر شده و در آن آمده است که طالبان باید به ایجاد حکومت فراگیر تمکین کند و برای مشارکت همه افغانها در قدرت، گفتگوی ملی برگزار نماید.
در این بیانیه آمده است: «ما از طالبان میخواهیم که به قطعنامه ۲۶۸۱ سال ۲۰۲۳ میلادی و منشور سازمان ملل متحد از جمله ماده هشت احترام گذاشته و از فعالیتهای بدون محدودیت سازمان ملل در افغانستان اطمینان حاصل کنند.»
کشورهای آلمان، امریکا، کانادا، بریتانیا، ایتالیا، جاپان و فرانسه تمام اعضای گروه هفت هستند و نشست سالانه این گروه با ریاست کشور میزبان در یکی از کشورهای عضو برگزار می شود.
نشست سال ۲۰۲۳ این گروه در شهر هیروشیمای جاپان برگزار شد و بیانیهی مشترک کشورهای عضو در وبسایت کاخ سفید منتشر شده است.
بیشتر از خبرگزاری کوکچه کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.