افغانستاناقتصادپناهندگانجهان

فریدون سینیرلی اوغلو با سرپرست بانک مرکزی افغانستان دیدار کرد

فریدون سینیرلی اوغلو، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان با هدایت‌الله بدری، سرپرست ریاست بانک مرکزی افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

بانک مرکزی افغانستان روزپنجشنبه، اول سرطان با نشر توییت تاکید کرده که این دیدار‌ها به منظور همکاری‌های مشترک، رفع محدودیت های سکتور بانکی، توسعه سکتور خصوصی و آزاد سازی ذخایر ارزی افغانستان صورت گرفته است.

در این نشست آقای بدری نقش سازمان ملل متحد را در توسعه روابط افغانستان مهم دانسته افزود: تلاش های سازمان ملل متحد در کار مشترک با شرکای بین المللی از جمله موسسات مالی در کاهش اثرات منفی تحریم ها بر سیستم بانکی افغانستان بسیار مهم است.

به باور رییس بانک مرکزی افغانستان تحریم ‌اعمال شده بر سکتور بانکی افغانستان تاثیر منفی داشته باعث انزوای مالی و مانع توسعه اقتصادی در افغانستان شده است.

در ادامه توییت بانک مرکزی افغانستان به نقل از هماهنگ کننده خاص سازمان ملل متحد برای افغانستان آمده است « جهان خواهان روابط بهتر با افغانستان در همه زمینه‌ها است».

همچنین آقای بدری خواستار همکاری سازمان ملل متحد برای آزاد سازی ذخایر افغانستان شد.

در همین حال روزسه‌شنبه، سی‌ام جوزا فریدون سینیرلی اوغلو با دین محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد امارت اسلامی نیز پیرامون روابط جامعه جهانی با افغانستان و تمرکز روی برنامه‌های انکشافی دیدار و گفتگو کرد.

این در حالی است که پس از به قدرت رسیدن امارت اسلامی همزمان با فرار سرمایه‌ها و وضع تحریم‌ها بر افغانستان چالش‌های اقتصادی در کشور در حال افزایش بوده است.

از سوی‌هم محدودیت‌ها در برابر زنان نیز از دلیل کاهش‌های کمک‌های بین المللی و بشردوستانه در افغانستان گفته شده است.

بانک جهانی نیز با نشر گزارش گفته که افغانستان در میان یازده کشوری قرار دارد که تجارت و فعالیت‌های تجاری زنان در آن کاهش یافته است.

 

دکمه بازگشت به بالا