پناهندگانجهانحقوق بشر
موضوعات داغ

اتباع غیرمجاز باید از استان فارس جمع‌آوری شوند

حسینعلی امیری، استاندار فارس، با اشاره به حضور پرتعداد اتباع خارجی در شهرهای این استان، به ویژه شیراز، تأکید کرد که فارس ظرفیت پذیرش این حجم از اتباع را ندارد. وی خواستار اقدام جدی دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و خدماتی برای ساماندهی و جمع‌آوری اتباع غیرمجاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کوکچه، حسینعلی امیری، استاندار فارس، در حاشیه جلسه ساماندهی اتباع خارجی، با اشاره به حضور پرتعداد اتباع خارجی در شهرهای این استان، به ویژه شیراز، اعلام کرد که فارس ظرفیت پذیرش این حجم از اتباع را ندارد.

امیری خواستار اقدام جدی دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و خدماتی برای حل این مسئله شد و تصریح کرد که ساماندهی اتباع خارجی یک موضوع چندوجهی است که تمام نهادهای مرتبط از جمله دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و اقتصادی باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین بر ضرورت خروج داوطلبانه اتباع غیرمجاز از کشور تأکید کرد و هشدار داد که در غیر این صورت، اقدامات قانونی انجام خواهد شد. استاندار فارس خاطرنشان کرد که بازگردانی اتباع غیرمجاز خواسته مردم استان است و در جلسه اخیر، تکالیف مشخصی برای دستگاه‌های ذی‌ربط تعیین شده است.

امیری از اتباع مجاز نیز خواست مدارک اقامتی خود را همیشه همراه داشته باشند تا با مشکل مواجه نشوند. وی تأکید کرد که حضور اتباع غیرمجاز در استان فارس به ویژه در شهر شیراز، مشکلات اجتماعی، اقتصادی و امنیتی متعددی ایجاد کرده و باید به سرعت ساماندهی شود.

 

دکمه بازگشت به بالا