جهانویدئو
موضوعات داغ

انفجار مهیب در بندر عباس؛ تعداد مجروحان به ۱۰۰۰ نفر رسید

🔹سخنگوی اورژانس کشور در تازه ترین خبر در مورد تعداد مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: مجموع مصدومین به ۱۰۰۰ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کوکچه، در اثر یک انفجار شدید در بندر شهید رضایی بندر عباس واقع در استان هرمزگان، تعداد مجروحان به ۱۰۰۰ نفر افزایش یافته است. علت این انفجار هنوز مشخص نیست و عملیات امدادرسانی ادامه دارد.

انفجاری مهیب در بندر عباس در سواحل خلیج فارس به وقوع پیوست که به شدت نگرانی‌ها را در این منطقه افزایش داد. به گفته مهرداد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان، این انفجار به دلیل انفجار چندین کانتینر رخ داده و به ساختمان‌های اطراف نیز آسیب وارد کرده است.

حسین کامی، سخنگوی سازمان اورژانس هرمزگان، اعلام کرد که تعداد مجروحان تا کنون به ۱۰۰۰ نفر رسیده و تلاش‌ها برای اطفای حریق ناشی از این انفجار همچنان ادامه دارد. همچنین، بررسی‌ها برای تعیین علت این حادثه ادامه دارد.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که شدت انفجار منجر به شکستن شیشه‌های ساختمان‌های اطراف و آسیب به یکی از ساختمان‌های بندر شده است.

دکمه بازگشت به بالا